طرز تهیه موکا گرم
مواد لازم برای ۶ نفر
شکلات رنده شده (به دلخواه) - به مقدار لازم
خامه زده شده شیرین (به دلخواه) - به مقدار لازم
خامه - نصف پیمانه
شیر - نصف پیمانه
شکر – یک چهارم فنجان
کاکائوی میکس آماده خامهای -۹۰ گرم (به میزان دلخواه)
قهوه دم کشیده قوی و داغ - ۶ فنجان
شیر سرد را ۲ دقیقه در مایکروویو بگذارید. هر ۳۰ ثانیه یک بار آن را هم بزنید و دوباره حرارت دهید تا دمای آن به ۱۶۰ درجه برسد. روی اجاق گاز از دماسنج مخصوص استفاده کنید تا شیر به درجه حرارت لازم برسد. برای موکای سنتی، از پودر کاکائوی شیرین استفاده میشود. ولی در کافی شاپها اغلب به دلیل راحتی کار، با شربت شکلات با کیفیت تهیه میشود.
شما میتوانید از شکلات ساده گرفته تا تلخ، نیمه شیرین و حتی شکلات سفید یا شکلات رنده شده یا چیپس شکلاتی استفاده کنید، ولی باید آنها را خوب هم بزنید تا کاملاً حل شود. برای درست کردن موکا ابتدا باید قهوه داغ، میکس کاکائو و شکر را در قابلمهای بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
نصف شیرو نصف خامه را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید و گاهی هم بزنید تا داغ شود. سپس آن را در لیوان سرو کنید و روی آن خامه زده شده و چیپس شکلات بریزید و سرو کنید. موکا برخلاف نوشیدنیهای دیگر نیاز به استفاده از شیر کف دار ندارد.
این یعنی شما میتوانید فقط با جوشاندن شیر در مایکروویو یا روی اجاق گاز، موکا درست کنید. با استفاده از شکلات ساده نوشیدنی غنیتر و غلیظ تری تهیه میشود که همه آن را دوست دارند. شکلات تلخ با اسپرسو خوشمزهتر میشود، ولی اگر شما از طعم شکلات تلخ خیلی خوشتان میآید میتوانید آن را در موکا هم بریزید. حتی میتوانید مقدار کمی نمک دریایی یا فلفل هم به آن اضافه کنید و به نوشیدنی تان طعم جدید و خوشمزه بدهید.
طرز تهیه موکا سرد
مواد لازم
سس شکلات: ۳ قاشق غذا خوری
یخ: ۵ عدد
قهوه: ۱ فنجان
شیر: ۳/۴ فنجان
وانیل: ۱ قاشق چایی خوری
طرز تهیه موکا سرد فوق العاده خوشمزه
در مرحله ی اول برای تهیه این نوشیدنی یک ظرف مناسبی را انتخاب کنید و شیر را داخل آن بریزید و سپس یخ های کوچک مربعی شکل را داخل آن بیندازید. قهوه و وانیل را به آن ها اضافه کنید و همه مواد را داخل مخلوط کن بریزد و تا یکدست شدن، آن ها را مخلوط کنید.
توجه داشته باشید، موادی که داخل مخلوط کن ریخته اید باید کاملا به صورت مایع دربیاید. اگر به خوبی هم زده نشود و حالت مایع نگیرد، نتیجه کار شما خوب نمی شود و موکا شما خوشمزه نخواهد شد.
دستور تهیه سس شکلات:
در ابتدا یک پیمانه شکر، نصف پیمانه کاکائو و مقدار خیلی کم اندازه ۱/۸ قاشق چایی خوری نمک به را باهم مخلوط کنید. نصف پیمانه آب روی مواد بریزید و کمی هم بزنید. مواد روی شعله ای متوسط رو به زیاد قرار بدهید. به هم زدن آن تا هنگامی که سس بجوشد ادامه دهید.
پس از جوشیدن شعله را کم کرده و تا سی ثانیه سس را روی حرارت کم قرار بدهید. سپس گاز را خاموش کنید و یک ونیم قاشق چایی خوری وانیل به آن اضافه کنید و بگذارید سس سرد شود. حالا برای تهیه موکای سرد سه قاشق غذا خوری از این سس را بردارید.
لیوان مورد دلخواه خود را انتخاب کنید و مایه آماده شده موکا سرد را داخل آن برزید. سپس سس آمده شده را روی موکا ریخته و با هر جیزی که دوست دارید تزئین کنید.
این نوشیدنی در کنار یک کیک ترکیب بسیار دلچسبی می شود که طعم آن به یاد ماندنی خواهد شد.
نوش جان :)